Over ons

BE Your Strategy biedt bedrijven de mogelijkheid om samen met ons meer klanten en omzet te realiseren. Door ruime sales en management ervaring adviseren wij niet alleen over een strategisch verkoopplan, maar blijven wij helpen in de uitvoering. Bij BE Your Strategy weten we hoe belangrijk strategie is, maar juist ook hoe je hem praktisch uitlegt zodat jouw klanten het logisch vinden om zaken met jouw bedrijf te doen. Wij adviseren én begeleiden bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe markten, klanten of meer omzet uit hun bestaande netwerk willen halen. Dit doen wij vanuit de praktijkervaring die we hebben opgedaan binnen internationale bedrijven die vaak met homogene producten en diensten werkten. 

Een belangrijk speerpunt van BE Your Strategy is het inzetten van het unieke verhaal achter de organisatie en het product of de dienst om deze te naar succesvolle sales. Dit kan op korte termijn als sparringspartner waarin wij de richting (weer) helpen bepalen, maar ook op lange termijn als interim. Wij bieden onze hulp aan bij kleinere, terugkerende adviesopdrachten, maar ook bij grote projecten.

BE Your Strategy is gevestigd in ‘het oude postkantoor’ aan de Voorstraat 40 te Hardenberg (OV). Binnen dit authentieke pand werkt een gemotiveerde en hechte groep van 12 marketing, communicatie en sales specialisten nauw samen om organisaties on- en offline te voorzien van resultaatgerichte marketing en effectieve sales